top of page

SPA-догляд

Серія Planet SPA (СПА) від Avon (Ейвон) - це цілий набір косметичних засобів, які дозволяють доглядати не лише за всім тілом, а й за нежней шкірою обличчя. До складу засобів Planet SPA від Avon (Ейвон) входять компоненти, які були зібрані з усіх куточків нашої Землі. Отже, давайте розберемося по порядку.

Для шкіри обличчя

Догляд за тілом

Догляд за руками

Догляд за ногами

Догляд за волоссям

Лінія «Середземноморський курорт» серії Planet SPA від Avon (Ейвон) в основному складається з оливкового масла і екстракту листя оливи. Саме наявність даних компонентів зволожує шкіру і дарує їй неповторне відчуття чистоти і легкості. Оливкова олія має різними жирами і вітамінами, які дарують шкірі здоровий блиск.

Лінія «Китайський білий чай» серії Planet SPA від Avon (Ейвон) заснована на екстракті білого чаю. Лінія «Китайський білий чай» діє як антивікова косметика, яка допомагає шкірі відновитися, відчути друге дихання. Білий чай є досить коштовним і рідкісним рослиною, яка воістину прийнято вважати справжнім природним чудом. Білий чай - це найсильніший антиоксидант, який з легкістю стирає сліди щоденного стресу. Білий чай заряджає шкіру енергією природи.

Лінія «Японські саке і рис» серії Planet SPA від Avon (Ейвон) складається переважно з екстракту рису і саке, що в значній мірі тонізує і піклується про вашу шкіру. Лінія «Японські саке і рис» - це гармонійне поєднання ніжного аромату і легкої текстури. Екстракт рису живить і розгладжує шкіру, а екстракт саке надає їй незрівнянну бархатисту м'якість.

Лінія «Скарби мертвого моря» серії Planet SPA від Avon (Ейвон) складається з рідкісного чорного мулу і кристалів морської солі. Лінія «Скарби мертвого моря» дарує шкірі очищення, що підвищує пружність шкіри у декілька разів. Солі і мінерали мертвого моря є чудовим джерелом макро- і мікроелементів, які здатні глибоко проникнути в пори шкірного покриву, що допомагає виводити токсини і заспокоювати шкіру.

Лінія «Гималайская ягода» серії Planet SPA від Avon (Ейвон) містить екстракт ягід годжі, який відновлює шкіру і додає здоровий і свіжий відтінок. Лінія «Гималайская ягода» - це екзотичний екскурс в світ спокою і розкоші. Ягода годжі багата мінералами, вітамінами, протеїнами і амінокислотами. Екстракт ягоди годжі зволожує поверхню шкіри, робить її більш шовковистою і гладкою. Ягода годжі здатна подарувати еластичність і свіжість вашій шкірі, інтенсивно відновлюючи її.

Лінія «Квіти Таїланду» серії Planet SPA від Avon (Ейвон) складається з екстракту лотоса і ніжного кокосового молока. Лінія «Квіти Таїланду» пом'якшує огрубілі ділянки шкіри і насичує її поверхню корисними мікроелементами. Екстракт лотоса захищає і доглядає за шкірою, роблячи її більш м'якою, ніжною і гладенькою. Екстракт лотоса усуває шкідливі вільні радикали. Кокосове молоко - це ідеальний природний зволожувач, який володіє сильними відновлюють і живлять властивостями.

Лінія «Африканська екзотика» серії Planet SPA від Avon (Ейвон) заснована на маслі Ши, яке живить і розслабляє, переносячи душу і тіло в красиві куточки прекрасної і вічно квітучої Африки. Масло Ши багате вітамінами, воно прекрасно зволожує, оновлює і живить ослаблену і суху шкіру. Масло Ши захищає від агресивності зовнішніх впливів. Масло Ши є чудовим фільтром шкідливих сонячних променів.

Аксесуари для SPA процедур від Planet SPA Avon (Ейвон) допоможуть підсилити дію чудодійних продуктів. Вони допомагають ретельно очистити шкіру і промассіровать найглибші шари шкірного покриву, щоб збільшити ефект від серії Planet SPA від Avon (Ейвон).

image.jpg

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Тегов пока нет.
Follow Us
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Instagram Basic Black
  • Pinterest Basic Black
bottom of page